Realisatie

Projectmanagement

De leertrajecten zijn ontworpen, de leermiddelen ontwikkeld en klaargezet. Wat nu? Wat gaat ervoor zorgen dat medewerkers de handschoen oppakken en hun eigen leerplan gaan maken en uitvoeren?

Hiervoor is projectmanagement en projectbegeleiding nodig. Maar dan wel op een andere manier dan we gewend zijn. We zijn van projectmanagement gewend dat er een plan van aanpak moet zijn. Met helder gedefinieerde resultaten. Werkgroepen die aan het werk gaan. Milestones voor de oplevering.

Wij kunnen organisaties ondersteunen om de balans te houden tussen centrale sturing en zelfregie van de medewerkers. Wij laten directie en management ervaren wat het is om voorbeeldgedrag te vertonen, strategisch te interveniëren en te coachen. Want dat zijn de basisingrediënten van een succesvolle implementatie.

Begeleiding bij persoonlijk leiderschap

Persoonlijk leiderschap is in de visie van Unido dé voorwaarde voor zelfregie in ontwikkeling en groei. Vandaar dat in de leertrajecten die wij begeleiden altijd mogelijkheden zijn om te groeien in persoonlijke leiderschap.

Lees hier wat wij onder persoonlijk leiderschap verstaan en welk aanbod we hebben.